Felhasználóknak

Felhasználóknak

Elfogadó neve: Adamobooks.com webáruház (http://adamobooks.com)
Üzemeltető: ADAMO BOOKS KFT.
Cégjegyzékszám: 04-09-013189
Adószám: 25059843-2-04
Székhely: 5540 Szarvas, Gyóni Géza utca 11.
Telephely: 1094 Budapest, Bokréta u.32-36.I.em.4.
Telefon: 06-30-365-2324
E-mail: pavukp@adamobooks.com, pavukp@adamobooks.info
Bankszámlaszám: 11733058-20029827 (OTP Bank Nyrt.)
IBAN: HU20117330582002982700000000
SWIFT: OTPVHUHB

 

Fontos közlemény:

Az Adamobooks.com webáruház (továbbiakban Adamobooks.com) kínálatában megjelenített művek egyetlen része sem másolható, formázható, alakítható át vagy továbbítható bármilyen módon és bármilyen eszközzel, akár elektronikus, mechanikus, fénymásolási, hangfelvételi vagy egyéb úton a kiadói jog és szerzői jog tulajdonosával kötött írásos szerződés nélkül. Bármilyen felhasználás, terjesztés vagy fordítás csak a kiadói jog és szerzői jog tulajdonosával kötött írásos szerződés útján törvényszerű.

Általános információ

Az Adamobooks.com fő profilja elektronikus könyvek, digitális magazinok és egyéb elektronikus tartalmak (elektronikus képregények, szakdolgozatok stb.) terjesztése és kiadása, melyeket elsősorban bankkártyás és hitelkártyás fizetéssel lehet megvásárolni. Webáruházunk fizikális termékek - nyomtatott könyvek, elektronikus könyvolvasó készülékek és más termékek forgalmazásával is foglalkozik. Az elektronikus könyvek és egyéb termékek megvásárlása a regisztrációs folyamat végén, a rendszerbe történő belépést követően lehetséges.

Az Adamo Books webáruház kisebb formai névváltoztatást hajtott végre (ezeken a korábbi címeken volt elérhető: www.adamobooks.hu, www.adamobooks.info és egy darabig a www.adamobooks.com domain neveken) az új portál és webáruház neve: Adamobooks.com - a logónkon szereplő név pedig adamobooks.com. Az új honlap, az alábbi domain neveken érhető el: www.adamobooks.com, www.adamobooks.hu, www.adamobooks.info.

A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendők és kerülnek a tranzakciók során elszámolásra. Természetesen webáruházunkból belföldről és külföldről egyaránt lehet vásárolni.

Az Adamobooks.com honlapja két nyelvet támogat a magyart és az angolt.

Vásárlás folyamata

A regisztráció után beléphet a rendszerbe vásárlás céljából. Fontos, hogy a regisztráció során csak és kizárólag valós adatokat adjon meg saját érdekében.

A kiválasztott terméket (e-könyvet, könyvet stb.)  vagy egyéb tartalmat a könyvborító és metaadatok mellletti kosár gomra kattintva tudja a kosárba helyezni. A kosár menüpontra (fejléc jobb oldala) kattintva megjelenik a kosár tartalma (középső hasáb), itt kedve szerint módosíthatja, kiszedheti a termékeket illetve a kosár alatti részen még módosíthatja a személyes adatait (név, szállítási cím, számlázási cím stb.).

A vételár mindig a kiválasztott termék alatt feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is.

Ezek után a oldal alján 3 fizetési mód közül választhat - bankkártyás, utánvéttel való fizetés, előreutalás -, a fizetési mód kiválasztása után a megrendelem gombra kell kattintani. Amennyiben a bankkártyás fizetsi módot választja, úgy átadjuk Önt az OTP Bank biztonságos fizetési felületének, ahol adatai megadásával, az összeg kifizetésével letöltheti (nem fizikális termék esetén példáúl e-könyv) a fájlt. A mű letöltését bármikor elvégezheti a fizetés után a "Rendeléseim" illetve "Előfizetéseim" menüpont  nevű fiókjába belépve. Fizikális termék esetén 72 órán belül lesz kiszállítva a termék. Az utánvéttel történt fizetés esetén szintén 72 órán belül gondoskosunk a termék kiszállításáról.

Fontos megjegyzés, hogy egy időben vagy csak fizikális vagy csak elektronikus tartalmat tud megrendelni.

Ajándékutalvánnyal való vásárlás folyamata

A webáruházunkba való belépés után a jobb oldali hasáb felső részén található AJÁNDÉKUTALVÁNY feliratú "dobozra" kattintva arra az aloldalra jut, ahol ajándékutalványt vásárolhat. Miután kiválasztotta a kívánt vásárlási összeget bankkártyával vagy előreutalással végezze el a fizetést, majd ezek után az UTALVÁNYAIM menüpontra kattintva megtalálja azt az utalványkódot, amelyet beválthat (ebben az esetben kuponként működik) vagy elküldhet ismerősének, barátjának e-mailben (szintén ezen a felületen). Amennyiben az ismerőse vagy barátja használja fel az ajándékutalványt/kupont, úgy már csak regisztrálnia kell és a webáruházunba való belépés után az UTALVÁNYAIM menüpontra kattinva arra az aloldalra jut, ahol ezt a kódot érvényesítheti. Az ajándékutalvány egyszeri vásárlásra jogosít fel!

Fizetés bankkártyával

Az Adamobooks.com az OTP által biztosított bankkártyás fizetési megoldást kínálja vásárlóinak, amely Visa (dombornyomott), MasterCard (dombornyomott), American Express (Magyarországon kizárólagos joggal), Electron (nem dombornyomott, bővebb információ itt), Maestro (bármilyen, bővebb információ itt) kártyatípusokat fogad el.

A Bank fizetőfelülete magyar, angol és német nyelvű, tehát a fizetéssel kapcsolatos üzenetek is e három nyelven jelennek meg.

A háromszereplős fizetés folyamata (Vevő, OTP Bank, Adamobooks.com):

1. A vevő kiválasztja a megvásárolandó terméket az webáruházban és eldönti, hogy bankártyával fizet.

2. A shop (webáruház) alkalmazás az OTP Bank fizetőfelületével áll kapcsolatban. Biztonságos csatornán azonosítja magát a bank felé és átküldi a vásárlás összegét.

3. Ezzel egy időben a webáruház alkalmazás átirányítja a vevőt a fizetőfelület vevő-oldalára. A vevő-oldal megjeleníti a áruház nevét és a vásárlás összegét.

4. A vevő a vevő-felületen megadja a vásárláshoz szükséges adatokat (bankkártya adatai) és elküldi a bank felé.

5. A banki oldalnak így már minden adat a rendelkezésére áll. Végrehajtja a fizetési tranzakciót, amelynek eredményét közli a webáruház és opcionálisan a vevő-oldal felé.

6. A vevő oldalról-opcionálisan- a vevő vissza lesz irányítva a webáruház valamely lapjára.

OTP SmartBankon keresztül történő webáruházi QR kódos fizetés

Az új szolgáltatás menetének rövid leírása:

1. A vásárló a webáruházi felületen kiválasztja a vásárolni kívánt terméket/szolgáltatást.

2. A webáruház átirányítja a vásárlót az OTP Bank fizető felületére, ahol a már megszokott fizetési felület kiegészül egy QR kóddal is.

3. A QR kódot a vásárló a mobiltelefonra telepített OTP SmartBank alkalmazása segítségével lefényképezi (más QR kód olvasó esetén hibaüzenetet kap).

4. Az OTP SmartBankban kiválasztott bankkártyájával kifizeti a vásárlást (a vásárlás a megszokott bankkártyás tranzakciónak minősül).

5. A fizetést követően az OTP Bank fizető felületéről a vásárló vissza irányításra kerül a webáruházi felületre.

Az új szolgáltatás előnye:

1. A vásárló számára kényelmesebb a fizetés, tekintettel arra, hogy a SmartBankban a fizetéskor a kártyaszámot nem kell minden egyes vásárlás során újra megadnia, úgy, mint a jelenlegi normál internetes vásárlás során.

2. A vásárló biztonság érzetét növeli az új szolgáltatás, tekintettel arra, hogy a fizetés egy már általa ismert, használt csatornán keresztül történik.

Fizetés banki regisztrációval

A háromszereplős fizetéshez képest új szolgáltatás, melynek első lépésében a fizetés a szokott, háromszereplős módon történik, de a vevő kártyaszáma regisztrálódik a banki rendszerben, valamint összerendelésre kerül egy egyedi azonosítóval. A további fizetéseket a webáruház kezdeményezi, de nem kártyaszáma, hanem az első tranzakcióban kiosztott egyedi azonosítóra hivatkozva. Ezáltal ismétlődő fizetéseket az webáruház le tud bonyolítani a vevő nélkül úgy, hogy a vevő kártyaszáma nem jelenik meg az áruházban.

A vevőnek lehetősége van megváltoztatni a bankkártya adatait (pl. ha lecseréli a kártyáját és új bankkártya számot kap), ennek érdekében egy külön böngészős felület áll rendelkezésére a banki rendszerben.

Fizetés banki átutalással

Amennyiben még a bankkártyás fizetési módot nem ismerte ki webáruházunkban illetve más módon szeretne fizetni, lehetősége nyílik arra, hogy hagyományos banki átutalással fizessen a termékek után. A termékek  (elektronikus könyvek, könyvek stb.) kiválasztása és az összeg átutalása után elektronikus termékek esetén 24 órán belül - belépés után a "Rendeléseim" vagy "Előfizetéseim" nevű menüpontban lesz megtalálható a fájl, ahonnan bármikor letöltheti - fizikális termékek esetén 72 órán belül végezzük el a kiszállítást. A letöltés az útmutatások követésével könnyen elvégezhető webáruházunkban.

Szállítás és fizetés (fizikális termékek esetén)

1. Az Adamobooks.com webáruház területi hatálya

Az Adamobooks.com által üzemeltetett online webáruház az adathálózat (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. Az Adamobooks.com azonban elsősorban a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el. A Magyar Köztársaság területén kívüli címre történő szállítás csak az üzemeltetővel történő előzetes - az árakra és díjakra is kiterjedő - írásbeli megállapodás alapján lehetséges. Minden más megrendelés érvénytelen.

2. Ingyenes átvétel

Vásárlóink személyesen és díjtalanul átvehetik megrendelt könyveiket a Robox Kft. partnerünk logisztikai központjában: 2013 Pomáz, Céhmester utca 2.

Nyitvatartási idő: hétfőtől csütörtökig 8.00-16.00 óra között, pénteken 8.00-tól 14.00 óráig.

3. Házhozszállítás

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket legkésőbb 72 órán belül* átveheti az Ön által megadott címen, az Önnek megfelelő - velünk előzetesen egyeztetett és e-mailben visszaigazolt - időpontban. A megrendelt terméket Magyarország bármely pontjára el tudjuk juttatni futárszolgálatunkkal.

*A feltüntetett időtartamba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok.

4. Szállítási és fizetési módok futárral történő kézbesítéskor

Futárral történő kézbesítéskor a kiválasztott termék 48-72 órán belül kerül kiszállításra. Ebbe az időtartamba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok. A fizetés készpénzzel történik. Számláját, amely tartalmazza a termék áfás árát, valamint 10.000 Ft-os értékhatárig a szállítás díját, a csomagban helyezzük el.

Házhozszállítás esetén a fizetés a csomag átvételekor, készpénzben történik (utánvétes fizetés) - kivéve előreutalás esetén. Ebben az esetben Ön közvetlenül a futárnak fizet, számla alapján, mely tartalmazza a termék áfás árát és a házhozszállítás díját.

Az alábbi kedvezményes szállítási díjakat biztosítjuk (az árak már tartalmazzák az ÁFA-t!)

Rendelési összeg Szállítási díj*:

10.000,- Ft-ig 1200 Ft
10.000,- Ft felett INGYENES!

A csomagolási díj INGYENES!

* A feltüntetett házhozszállítási díjak a rendelt termékek függvényében változhatnak, kizárólag tájékoztató jellegűek és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek! Több termék együttes vásárlása esetén a házhozszállítás díja csökkenhet, viszont a súly növekedésével növekedhet. A házhozszállítás pontos díjairól a vásárlás első lépésénél tájékozódhat, a kosárban mindig feltüntetjük az aktuális házhozszállítás díját.

5. Számlázási és szállítási címek

Lehetősége van több cím megadására is személyes beállításainál, illetve a rendelés folyamán, így külön megadhat számlázási és szállítási címet is.

6. Hol jár a megrendelt termék?

Kollégáink a rendelés felvételéről, elindításáról tájékoztató e-mailt küldenek Önnek. Amennyiben ez nem történt még meg, vagy további információra van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-26-525-980-as telefonszámon vagy írjon e-mail-en erre a címre raktar@robox.hu.

Kéretlen vagy kétes tranzakció (vásárlás)

Ha a vásárló a kiválasztott terméket bizonyithatóan kifizeti, de letölteni nem tudja és erről minket elektronikus levélben vagy telefonon tájékoztat, a tranzakció körülményeit kivizsgáljuk.

Amennyiben technikai okok miatt hiúsul meg a vásárlás, a kiválasztott terméket elektronikus levél útján eljuttatjuk a vásárlóhoz. Jogosulatlanul használt bankkártyával történő fizetésért nem vállalunk felelősséget.

Védelem

A biztonság érdekében és a szerzői jogok miatt a megvásárolt és letöltött EPUB, PRC, PDF fájlokba bemásolódnak a vásárló adatai. Ezeket a fájlokat csak a tulajdonosuk használhatja és más természetes és jogi személynek nem adhatja át.

Adamobooks.com csapata

 

Webáruházunkban az alábbi bankkártyákkal tud vásárolni:

American Express, Maestro, MasterCard, Electron, Visa

 

 

AJÁNLÓ

Copyright © 2009-2023 Adamo Books Kft.